Oświadczenie Speedwayevents.pl w sprawie wydarzeń w Krośnie
 01.08.2023 23:54
Firma speedwayevents.pl będąca promotorem cyklu Canal+ online IMP w związku z wydarzeniami z niedzieli oraz poniedziałku jakie miały miejsce przy organizacji 3 finału o tytuł najlepszego żużlowca Polski zdecydowała się wydać oświadczenie.
Szanowni Państwo,

Firmie KFSport, występującej pod należącą do niej marką Speedwayevents.pl, jako promotorowi cyklu CANAL+ online IMP na żużlu w sezonie 2023, jest niezmiernie przykro z powodu wydarzeń, jakie miały miejsce 30 i 31 lipca w Krośnie podczas zaplanowanego tam Finału 3 tej imprezy, która finalnie nie doszła do skutku. Pragniemy ta drogą serdecznie przeprosić wszystkich kibiców oraz partnerów i sponsorów za zaistniałą sytuację.
We współpracy z Polskim Związkiem Motorowym oraz klubem Cellfast Wilki Krosno, które były współorganizatorami zawodów, pracujemy nad skompletowaniem wszelkich możliwych wyjaśnień od wszystkich osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie nawierzchni toru w Krośnie oraz wszystkich informacji odnośnie tego, co działo się na obiekcie przy ul. Legionów 1 bezpośrednio przed datą jego przejęcia przez PZM i promotora. Wszyscy chcemy poznać przyczyny tej niewątpliwie przykrej dla całej dyscypliny sytuacji i przekazać obiektywne jej wyjaśnienie opinii publicznej. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości.

Jednocześnie zapewniamy, że Finał 3 tegorocznego cyklu CANAL+ online IMP na pewno się odbędzie. Trwają w tej chwili konsultacje odnośnie nowego terminu tej imprezy.

Zasady zwrotu pieniędzy za bilety
Wspólnie z klubem Cellfast Wilki Krosno oraz firmą ebilet.pl, za pośrednictwem których odbywała się dystrybucja biletów na zawody, uruchomiliśmy od minionej niedzieli procedurę zwrotu pieniędzy za kupione przez kibiców wejściówki wedle następujących zasad:

– Bilety kupione stacjonarnie w siedzibie klubu Wilki Krosno – należy zgłosić się z zakupionym biletem do sklepu klubowego na stadionie przy ul. Legionów 1 w godzinach 9.30-17.00

– Bilety kupione online w serwisie ebilet.pl – o zwrot należy występować za pomocą formularza kontaktowego, dostępnego na stronie https://www.ebilet.pl/kontakt

– Bilety kupione w kasach stadionu w dniu 30 lipca – prosimy o kontakt przez formularz kontaktowy lub telefonicznie – https://www.ebilet.pl/kontakt. Tych klientów prosimy o przesłanie w formularzu zdjęcia biletu oraz podanie numeru konta, na który ma pójść zwrot.

– Bilety kupione w kasach stadionu w dniu 31 lipca – zwroty były prowadzone w kasach tuż po ogłoszeniu decyzji o odwołaniu poniedziałkowych zawodów. Jeśli ktoś nie zdążył go dokonać, należy zgłosić się z zakupionym biletem do siedziby klubu Wilki Krosno przy ul.Legionów 1. Zwroty będą realizowane w godzinach 9.30-17.00, w sklepie klubowym.
Redakcja (za: speedwaevents.pl)
Nie ma komentarzy związanych z tym artykułem. Twoja opinia może być pierwsza.