vs
Jutro o 15:00
List otwarty Skrzydlewskiego do Termińskiego
 09.10.2019 15:19
30 września Przemysław Termiński zwołał konferencję prasową, na której ogłosił niemalże wszystkie nazwiska, z którymi jego firma podpisała umowy sponsorskie. W kręgu zainteresowań byli m.in.bracia Curzytki oraz Tomasz Bajerski. Zachowanie oburzyło prezesa PSŻ Arkadiusza Ładzińskiego do tego stopnia, że wystosował oświadczenie do GKSŻ o ukaranie właściciela Apatora Toruń. Wówczas to poznaniacy mieli do rozegrania jeszcze baraż z Orłem Łódź od którego to wyniku decydowało, w której lidze w przyszłym roku wystartuje PSŻ. Na tej samej konferencji usłyszeliśmy, że do klubu ma dołączyć też jeden ze zawodników Orła Łódź. Nazwiska nie ujawniono. Witold Skrzydlewski, już po wygranym barażu z poznaniakami napisał list otwarty do Przemysława Termińskiego. Czytamy w nim m.in. że ma nadzieję, że Termiński poniesie karę za złamanie zasad fair play. Poniżej prezentujemy pełną treść wspomnianego dokumentu.

Michał Lewandowski (za: orzel.lodz.pl)
Nie ma komentarzy związanych z tym artykułem. Twoja opinia może być pierwsza.